<
Antet Prima pagina
Cautare
. . Marca . .
. . Model . .
SAMSUNG
LE19R171B

Cautare avansata

Daca introduci o marca Ex. SAMSUNG vor fi gasite toate produsele pentru aceasta marca. Daca nu ai gasit modelul cautat, poti sa ne contactezi:

>>> CONTACT <<<

Poti suna sau poti trimite un mesaj cu marca si modelul. Noi vom incerca sa-l gasim si te vom contacta.
Catalog produse
Marci produse

Termeni si conditii

Toţi utilizatorii site-ul "www.telecomanda-tv.ro” se obligă să respecte prezentele condiţii generale pentru utilizarea site-ului. Dacă nu sunteţi de acord cu prezentele condiţii generale vă rugăm să nu continuaţi accesarea site-ului.

Folosirea sau plasarea unei comenzi pe site-ul www.telecomanda-tv.ro reprezinta acordul 

dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos:


Conditii generale pentru utilizarea site-ului


1. Utilizarea site-ului

Se pot utiliza materialele si informatiile continute de site-ul  "www.telecomanda-tv.ro” numai în interes personal, necomercial dar cu condiţia să nu modificaţi simbolurile şi textul cu privire la copywrite şi drepturile de proprietate pe care le conţin materialele originale. Nu se pot modifica în niciun mod materialele din acest site. Nu se pot reproduce, expune public sau distribui aceste materiale in scop comercial sau public. Utilizarea acestor materiale pe alte site-uri sau alte retele de calculatoare, în orice scop, este interzisă. Materialele din acest site sunt proprietatea S.C. PROROM COMPUTERS S.R.L. şi utilizarea neautorizată a acestora poate viola legea dreptului de autor, trademark şi alte legi.

Pozele au caracter informativ si pot contine anumite accesorii sau produse care nu sunt incluse in pachetul standard al produselor prezentate sau pot exista diferente intre acestea si produse. Imaginile si descrierea produselor au un caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale. Informatiile referitoare la stoc nu sunt cantitative, au un caracter general si nu garanteaza 100% prezenta pe stoc a produselor respective. Pentru informatii referitoare la existenta in stoc a produselor va rugam sa ne contactati telefonic sau pe adresa de contact: contact@telecomanda-tv.ro.


2. Folosirea informaţiilor

Informatiile provenite de la utilizatori (altele decât datele cu caracter personal) sunt tratate ca neconfidenţiale şi ca nefiind proprietatea acestora, iar proprietarul acestui site poate utiliza informaţiile în orice scopuri, incluzând reproducerea şi publicarea, precum şi utilizarea ideilor în orice scopuri, inclusiv comerciale.Astfel, în cazul în care cei care acceseaza documentele produse de proprietarul acestui site intervin cu întrebări, comentarii, sugestii sau alte informaţii de acest tip, în legatură cu conţinutul unui material, aceste informaţii vor fi considerate drept non-confidenţiale iar proprietarul acestui site nu va avea nici un fel de obligaţie legată de asemenea informaţii, având libertatea de a reproduce, utiliza, publica şi distribui informaţiile respective fără nici o restricţie. Proprietarul acestui site va avea libertatea de a utiliza, în orice scop, ideile, conceptele, know-how-ul şi tehnicile mentionate în aceste informaţii.

 

3. Utilizarea listei de discuţii

S.C. PROROM COMPUTERS S.R.L.  nu este obligata, să monitorizeze sau să revizuiască zone ale site-ului unde utilizatorii transmit, afisează informaţii sau comunică cu alţii. S.C. PROROM COMPUTERS S.R.L. nu va avea nici o răspundere cu privire la conţinutul acestor mesaje, indiferent dacă se află sau nu sub incidenţa legii dreptului de autor, intimităţii, obscenităţii sau care violează legea sau lezează drepturile omului. S.C. PROROM COMPUTERS S.R.L. îşi rezervă dreptul de a şterge mesajele care includ materiale abuzive, defăimatoare, obscene sau pe care le consideră inacceptabile.

 

4. Legăturile spre alte site-uri

Legaturile spre alte site-uri sunt oferite pentru a veni in ajutorul dumneavoastra. Daca utilizati aceste legaturi, veti parasi site-ul. S.C. PROROM COMPUTERS S.R.L. nu a analizat aceste site-uri, nu controleaza si nu este responsabil pentru aceste site-uri sau continutul lor. Astfel, S.C. PROROM COMPUTERS S.R.L. nu gireaza sau nu le reprezinta, inclusiv informatiile, programele si alte produse sau materiale gasite pe aceste site-uri sau orice rezultate care pot fi obtinute prin utilizarea lor. Daca decideti sa le utilizati, o faceti pe riscul dumneavoastra.

 

5. Mărcile

Produsele, logo-urile şi nume de firme menţionate în site sunt mărci ale respectivilor proprietari.

 

6. Promoţiile si ofertele

Toate promoţiile si ofertele sunt supuse disponibilităţii şi inventarului. S.C. PROROM COMPUTERS S.R.L. îsi rezervă drepturile să schimbe, altereze sau să anuleze promoţiile si ofertele curente la orice moment, fără anunţ în prealabil.

 

7. Disclaimer

S.C. PROROM COMPUTERS S.R.L. face eforturilor de a publica informaţii veridice pe acest site.

S.C. PROROM COMPUTERS S.R.L. nu işi asumă responsabilitatea pentru acurateţea şi integritatea materialelor sau serviciilor de pe acest site, poate face schimbări în materialele şi serviciile din acest site sau în produsele şi preţurile descrise, oricând fără un anunţ în prealabil. Unele materiale si servicii din acest site ar putea sa nu mai fie actuale.

S.C. PROROM COMPUTERS S.R.L. nu se obliga sa actualizeze materialele si serviciile continute de acest site.

 
9. Limitarea responsabilităţilor

S.C. PROROM COMPUTERS S.R.L., cat si furnizorii sai sau alte parti mentionate pe acest site nu sunt responsabile in nici o circumstanta pentru orice fel de pierderi generate din utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau din rezultatele utilizarii materialelor, informatiilor sau serviciilor continute pe acest site.

 
10. Legile aplicabile

Site-ul "www.telecomanda-tv” funcţionează conform tuturor prevederilor legale ale statului roman, conformându-se dispoziţiilor Legii 365 /2002 privind comerţul electronic şi a Hotărârii de Guvern pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a legii 365 privind comerţul electronic. Conţinutul lui este permis spre utilizare şi potrivit oricărei zone externe României. Cei care vizitează site-ul o fac pe propria răspundere şi sunt responsabili pentru încalcarea legilor şi regulamentelor locale.Orice tentativă de acces neautorizat la pagina web şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţilor competente.  


11. Solutionarea onine a litigiilor (platforma SOL).

Platforma "SOL" este un instrument online dezvoltat de Comisia Europeana pentru a facilita rezolvarea disputelor dintre comercianti si consumatori in entitati de tip SAL, adica cele care pot rezolva litigiile in afara instantelor de judecata (prin metode de mediere, conciliere, arbitraj, ombudsman, camera de recurs).

Pentru solutionarea online a litigiilor in materie de achizitii la distanta (din magazinul nostru virtual), va punem la dispozitie link-ul catre platforma "SOL" - Solutionarea Online a Disputelor:

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO

 

spacer
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Oferta speciala
Website detinut de PROROM COMPUTERS S.R.L., CIF: RO16508154, Reg.Com: J16/1140/2004

telecomanda-tv.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.