<
Antet Prima pagina
Cautare
. . Marca . .
. . Model . .
SAMSUNG
LE19R171B

Cautare avansata

Daca introduci o marca Ex. SAMSUNG vor fi gasite toate produsele pentru aceasta marca. Daca nu ai gasit modelul cautat, poti sa ne contactezi:

>>> CONTACT <<<

Poti suna sau poti trimite un mesaj cu marca si modelul. Noi vom incerca sa-l gasim si te vom contacta.
Catalog produse
Marci produse

Politica protejare date cu caracter personalPOLITICA DE CONFIDENTIALITATE


   S.C. PROROM COMPUTERS S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal   (A.N.S.P.D.C.P.) sub numarul 36023.


   In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. PROROM COMPUTERS S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra sau o alta persoana.

  Datele personale introduse de catre utilizator vor fi folosite de S.C. PROROM COMPUTERS S.R.L. numai in scopul declarat al site-ului www.telecomanda-tv.ro.

  Informatiile din formularul de inscriere sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, a voucherelor, anuntarea reducerilor in curs, etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti. De asemenea datele personale sunt utilizate de S.C. PROROM COMPUTERS S.R.L. pentru intocmirea documentelor obligatorii prevazute de legislatia in vigoare, pentru livrarea produselor sau prestarea serviciilor. Datele prelucrate de noi sunt exclusiv cele furnizate de dumneavoastra. Nu sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind insa necesare la prelucrarea cererii dumneavoastra si onorarea comenzilor. Eventualul refuz al dumneavoastra de a ne pune la dispozitie datele solicitate determina imposibilitatea noastra de a va oferi produsele si serviciile solicitate.

  Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre S.C. PROROM COMPUTERS S.R.L. si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

- parteneri contractuali ai operatorului in scopul livrarii produselor comandate (servicii de curierat);
- societati bancare in scopul efectuarii viramentelor;
- autoritati publice (numai în cazul în care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie).

  Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, prin posta sau prin posta electronica, pe adresa societatii noastre. Totodata, daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

  S.C. PROROM COMPUTERS S.R.L. foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul societatii.

  In cazul pierderii de informatii cauzate de „bug”-uri sau erori ale soft-ului cu care este conceput si gazduit site-ului www.telecomanda-tv.ro, societatea nu-si asuma nici o responsabilitate.

spacer
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Oferta speciala
Website detinut de PROROM COMPUTERS S.R.L., CIF: RO16508154, Reg.Com: J16/1140/2004

telecomanda-tv.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.