<
Antet Prima pagina
Cautare
. . Marca . .
. . Model . .
SAMSUNG
LE19R171B

Cautare avansata

Daca introduci o marca Ex. SAMSUNG vor fi gasite toate produsele pentru aceasta marca. Daca nu ai gasit modelul cautat, poti sa ne contactezi:

>>> CONTACT <<<

Poti suna sau poti trimite un mesaj cu marca si modelul. Noi vom incerca sa-l gasim si te vom contacta.
Catalog produse
Marci produse

Livrare si plata

 

Produsele comandate pot ajunge in posesia dumneavoastra prin intermediul unui serviciu de curierat dupa cum urmeaza:

1. Curier rapid (Se alege dintre optiunile de transport - in momentul finalizarii comenzii). 

Este una dintre firmele de curierat cu care noi avem contract. Cheltuielile de transport vor apare pe aceeasi factura cu produsele comandate si vor putea fi recuperate in cazul returului produselor. Clientul va suporta doar costul transportului de la acesta catre S.C. PROROM COMPUTERS. Costul transportului depinde de greutatea/volumul coletului dar si de localitatea de destinatie a clientului. Curierul va aduce coletul direct la adresa de destinatie a clientului, eventual va contacta clientul in cazul in care acesta nu este gasit la destinatie. Pentru localitatile care nu sunt cuprinse in aria de acoperire a curierului, livrarea se poate face dar cu tarifarea de kilometrii suplimentari. Inainte de expedierea coletului noi va vom contacta pentru a va informa despre costul livrarii. Plata produselor comandate impreuna cu taxa de transport se va face direct la curier in momentul primirii coletului.

2. Curier rapid  (livrare expres) 

Firma de curierat va emite factura de transport in numele clientului. Costul transportului va fi deci suportat de catre client. Atentie, in cazul returului produselor comandate, fiind o livrare in mod expres, cu facturare directa de catre curier in numele clientului si nu prin metodele standard de transport, noi nu suntem obligati sa returnam costul acestei livrari. Este curierul ales de catre client.
Este o metoda mai rapida si mai comoda de livrare. Comanda poate ajunge la dvs. in aproximativ 24 de ore cu livrare acasa, pentru localitatile deservite direct de catre firma de curierat si in 48 de ore pentru restul localitatilor. Curierul va lua legatura cu dvs. telefonic in cazul in care nu sunteti acasa pentru a stabili cand va poate livra coletul. Pentru localitatile nedeservite direct transportatorul poate percepe o taxa suplimentara. In acest caz se poate opta pentru ridicarea coletului din sediul celui mai apropriat reprezentant al transportatorului. Taxa de transport depinde de curierul ales de catre client, greutatea coletului si localitatea de resedinta a acestuia. Ea va fi calculata de catre curierul ales. Noi nu va putem oferi decat o informare aproximativa a acestui cost. Contravaloarea produselor comandate si expediate se va achita direct curierului in baza documentelor de plata emise direct de catre acesta. Taxa de transport va fi achitata separat curierului.
 
3. Transport gratuit (Prin curierul agreat de catre S.C. PROROM COMPUTERS S.R.L.)

Pentru comenzile ce depasesc valoarea de 300 RON.

Conditii referitoare la transport.

Serviciul de transport este oferit prin intermediul S.C. PROROM COMPUTERS ca ofacilitate  in sensul ca noi vom contacta serviciile postale sau un curier in vederea expeditiei coletelor, acest serviciu nefiind prestat de catre firma noastra. Prin urmare noi nu ne putem asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube datorate serviciului de transport. Nu ridicati de la posta sau curier coletele care au fost desfăcute sau care prezintă urme de loviri sau deformări deoarece în acest caz vă asumați posiblitatea ca produsele să fie alterate. In acest sens este recomandat sa deschideti coletul si sa verificati existenta si integritatea tuturor produselor receptionate in prezenta curierului. In cazul neexistentei tuturor produselor sau a deteriorarii acestora, trebuie sa consemnati aceasta constatare intr-un proces verbal intocmit si semnat impreuna cu curierul.

6. Pentru o corecta informare privind tarifele practicate de catre transportatori se pot accesa paginile web ale acestora:

https://www.dpd.ro
https://www.urgentcargus.ro
https://www.fancourier.ro
https://www.nemoexpress.ro
 
spacer
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Oferta speciala
Website detinut de PROROM COMPUTERS S.R.L., CIF: RO16508154, Reg.Com: J16/1140/2004

telecomanda-tv.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.