Antet Prima pagina
Cautare
. . Marca . .
. . Model . .
SAMSUNG
LE19R171B

Cautare avansata

Daca introduci o marca Ex. SAMSUNG vor fi gasite toate produsele pentru aceasta marca. Daca nu ai gasit modelul cautat, poti sa ne contactezi:

>>> CONTACT <<<

Poti suna sau poti trimite un mesaj cu marca si modelul. Noi vom incerca sa-l gasim si te vom contacta.
Catalog produse
Marci produse

Politica de confidentialitate


POLITICA DE CONFIDENTIALITATE



 S.C. PROROM COMPUTERS S.R.L., proprietara a magazinului virtual "telecomanda-tv.ro"  este  o  persoana  juridica  romana, cu numar de ordine in Registrul Comertului J16/1140/2004 si cod unic de inregistrare fiscala RO16508154, este inregistrata in registrul de evidenta prelucrarilor de date cu caracter personal (A.N.S.P.D.C.P.) sub numarul 36023.  In  sensul legistaliei cu privire la protectia datelor suntem definiti ca "operator" atunci cand prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal.


 In conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 "Regulamentul general privind protectia datelor" ("GDPR"), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei cu privire la protectia datelor cu caracter personal (Legea677/200 modificata si completata si Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private  in sectorul comunicatiilor electronice), S.C. Prorom Computers S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate  declarate, datele  personale pe care ni le furnizati, despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra sau o alta persoana.


 Informatiile din formularele de inscriere/comanda si expediere mesaje sunt necesare pentru a va trimite  confirmarea comenzilor, a voucherelor, anuntarea ofertelor in curs, prelucrarea comenzilor, intocmirea documentelor obligatorii prevazute de legislatia in vigoare  pentru livrarea produselor sau prestarea serviciilor, completarea documentelor de expeditie (AWB,  Buletin de expeditie),  incasari  sau  plati (Mandat postal, Ordin de Plata), crearea si administrarea contului in  cadrul platformei  "www.telecomanda-tv.ro" si in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti, fara a  avea acordul dumneavoastra.

   

 Datele personale introduse de catre utilizatori pe platforma noastra vor fi folosite de catre S.C. PROROM COMPUTERS S.R.L. numai in scopurile declarate ale site-ului "www.telecomanda-tv.ro" si anume:

1.Crearea si administarea contului de utilizator in cadrul platformei "telecomanda-tv"

2.Prelucrarea comenzilor efectuate, preluarea, validarea, facturarea si 

exedierea produselor selectate, (facturi, documente de expeditie);

3.Solutionarea problemelor de orice natura referitoare la comenzile efectuate, bunurile sau serviciile achizitionate (formularele contat, de retur si garantie);

4.Returnarea produselor conform prevederilor legale (formulare de retur / garantie);

5.Rambursarea contravalorii produselor (mandat postal, ordin de plata);   

6.Asigurarea serviciilor de suport, oferirea de raspunsuri la intrebarile utilizatorilor cu privire la comenzile efectuate sau serviciilor prestare de catre noi;

7.Anuntarea voucherelor sau a ofertelor in curs;

8.Pentru imbunatatirea serviciilor oferite utilizatorului. In acest sens putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul  dumneavostra in calitate de cumparator si va putem invita sa completati  anumite chestionare privind calitatea produselor si a serviciilor oferite;

9.Pentru campanii de marketing. Dorim sa va tinem la curent cu cele mai bune oferte pentru produsele sa serviciile care va intereseaza;

10.Pentru apararea intereselor noastre legitime. Pot astfel exista situatii in care pentru a ne apara drepturile si activitatea comerciala desfasurata vom folosi sau transmite informatii  despre  utilizatori. Aceste situatii pot include masuri de protectie a site-ului web si a utilizatorilor  platformei  fata  de  atacuri  cibernetice, masuri de prevenire  si  detectare  a  tentativelor  de  fraudare,  inclusiv  transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;

 

  Durata de pastrare a datelor cu caracter personal

 Vom stoca date dumneavoastra cu caracter personal atata timp cat aveti un cont inregistrat pe platforma "www.telecomanda-tv" si sunteti de acord cu politica de noastra confidentialitate.

 Puteti sa ne solicitati oricand  modificarea sau stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului de utilizator inregistrat pe platforma noastra si vom da curs acestei solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii prevazute de legislatia aplicabila sau in cazurile in care interesele noastre legitime o impun.

   

  Parteneri sa terti carora le vor fi transmise datele dvs. cu caracter personal.

 Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre S.C. Prorom Computers S.R.L. si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

- parteneri contractuali ai operatorului in scopul livrarii produselor comandate (servicii posta si de curierat);

- societatilor bancare in scopul efectuarii viramentelor;
- autoritatilor publice (numai în cazul în care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie).
 Ne asiguram in acest sens ca accesul la datele dumneavoastra de catre terti, persoane juridice de drept privat, se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.
 S.C. Prorom Computers S.R.L. foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul societatii. 

 In  ciuda  masurilor  luate pentru a proteja datele cu caracter personal ale utilizatorilor va atragem atentia ca exista situatii in care transmiterea informatiilor prin Internet sau prin intermediul oricarei retele publice de date poate fi vulnerabila,  existand astfel riscul ca  datele  sa  fie  vazute  si  utilizate  de catre alte terte parti neautorizate. Nu putem fi astfel  responsabili  pentru  vulnerabilitatile  unor  sisteme  care  nu se afla sub controlul nostru.


  Drepturile utilizatorilor.

 In conformitate cu Regulamentul general privind protectia datelor cu caracter personal, dispuneti  de  o  serie  de  drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal: Puteti astfel  solicita  oricand  accesul  la  datele  stocate,  corectarea  sau  stergerea  acestora; 

 Va puteti exercita dreptul dea va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Fara a afecta dreptul dvs. de a contacta autoritatea desupraveghere, va  rugam  sa  necontactati in prealabil pentru a rezolva in cel mai scurt timp problemele legate de acuratetea si protectia datelor dumneavoastra cu caracter peronal inregistrate pe platforma noastra. Ne puteti contacta in acest sens astfel:

- prin posta sau curier la adresa: 

  Filiasi, Jud. Dolj, Bd. Racoteanu, Bl. I3, Parter 

- sau prin e-mail la adresa: 

  contact@telecomanda-tv.ro.

spacer
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

SSL
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

Informatii
Oferta speciala
Telecomanda pentru SMART TECH LE-2219, 2419D, 32D7, 3918

Garantie: 12 Luni

 

Pret: 29.00 Lei

Website detinut de PROROM COMPUTERS S.R.L., CIF: RO16508154, Reg.Com: J16/1140/2004

telecomanda-tv.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.